Adıyaman, adıyamanhaber, adıyamanhaberleri, adıyaman, acıyaman, haber, haberler, nemrut dağı, perre antik kenti, haber adıyaman, tarih, doğa, adıyamanhaberleri, medya,
Advert

Adıyaman’ın 71. Yılında 71 Fidan Toprakla Buluştu

Öğrencilerden Başkan Tutdere’ye Teşekkür

Haberler - 01-12-2025 23:30

 

Adıyaman’ın il oluşunun 71’inci yılı kapsamında Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte 71 adet fidan toprakla buluşturuldu.

 

Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin yanı sıra Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan, Çelikhan Belediye Başkanı Mahmut Şahin, Kömür Belediye Başkanı Hasari Talaş, STK temsilcileri, muhtarlar, sporcular ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

“ADIYAMAN’IN İL YILDÖNÜMÜNE ANLAMLI DOKUNUŞ”

 

Adıyaman’ın 71. yılı dolayısıyla 71 fidanı toprakla buluşturmanın kendileri için özel bir anlam taşıdığını belirten Başkan Abdurrahman Tutdere, etkinlikte yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 

“Bugün özel bir gün; Adıyaman’ımızın doğum günü. Şehrimiz 71 yaşına bastı. Bu onurlu günün hatırasına belediye başkanlarımız, muhtarlarımız ve hemşehrilerimizle birlikte 71 ağacı toprakla buluşturduk. Bu fidanları memleketin çocuklarına emanet edeceğiz. Adıyaman, 6 Şubat’ın yaralarını hızla sarıyor; birlik ve beraberlik içinde geleceğe umutla bakıyor. Adıyaman Belediyesi olarak bugün bir dizi etkinlikle hemşehrilerimizle bu anlamlı günü kutlamaya devam edeceğiz. Birlikte güçlüyüz, birlikte Adıyaman’ız.”

 

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN TUTDERE’YE TEŞEKKÜR

 

Etkinliğe katılan öğrenciler, düzenlenen programın hem çevre bilinci kazandırdığını hem de Adıyaman’ın il oluş gününe ayrı bir değer kattığını belirterek Başkan Tutdere’ye teşekkür ettiler.

Günün Diğer Haberleri