Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Adıyaman Halk Eğitimi Merkezi tarafından yıl boyunca düzenlenen kurslarda kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği ve göz nuru eserlerin yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışı gerçekleştirildi.
Adıyaman Halk Eğitimi Merkezinde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Uğur Kapar, İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, eğitim yöneticileri, öğretmenler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
Açılış programında kursiyerlerin yıl boyunca büyük emek ve özveriyle hazırladığı çalışmalar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. El sanatlarından giyim üretimine, resim çalışmalarından geleneksel el işi ürünlerine kadar birçok alanda hazırlanan eserler, hayat boyu öğrenme faaliyetlerinin bireysel gelişime, üretime ve toplumsal kalkınmaya sunduğu katkıları gözler önüne serdi.
Sergiyi gezen Vali Yardımcımız Sayın Uğur Kapar ve İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, kursiyerler ve usta öğreticilerden çalışmalar hakkında bilgi alarak ortaya konulan eserleri takdir etti ve emeği geçenleri tebrik etti.
Hayat Boyu Öğrenme Haftası vesilesiyle öğrenmeyi üretime dönüştüren tüm kursiyerlerimizi, bilgi ve birikimleriyle onlara rehberlik eden usta öğreticilerimizi ve bu çalışmaların hayata geçirilmesinde emeği bulunan Halk Eğitimi Merkezi yönetici ve personelimizi tebrik ediyor; hayat boyu öğrenme kültürünün güçlenmesine sundukları katkılar için teşekkür ediyoruz.
