Adıyaman, adıyamanhaber, adıyamanhaberleri, adıyaman, acıyaman, haber, haberler, nemrut dağı, perre antik kenti, haber adıyaman, tarih, doğa, adıyamanhaberleri, medya,
Advert

Şükrü Yılmaz Adıyaman’da Antrenörlerle Buluştu: Gündem Sporcuların Gelişimi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanı Şükrü Yılmaz, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek kentte yürütülen sportif çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Spor - 31-10-2026 11:53


 

Yılmaz, ziyareti kapsamında Adıyaman’da görev yapan antrenörlerle de Yenimahalle Spor Salonu’nda bir araya geldi.

 

Gerçekleştirilen toplantıda antrenörlük çalışmaları, sporcuların gelişim süreçleri ve sportif başarıların artırılmasına yönelik yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. Antrenörlerin sahadaki deneyimleri ve önerileri dinlenirken karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Toplantının bir diğer gündem maddesi ise sporun daha geniş kitlelere ulaştırılması oldu. Gençlerin farklı spor branşlarıyla buluşturulması ve Adıyaman’daki sportif faaliyetlerin geliştirilmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı.

 

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, antrenörlerin katkılarıyla gençlerin sportif yeteneklerinin geliştirilmesi ve kentin spor alanındaki başarısının artırılması için çalışmaların sürdürüleceğini bildirdi.

 

Ziyaretin, Adıyaman’da sporun geliştirilmesi ve antrenörlerin çalışmalarına yönelik yeni adımların değerlendirilmesi açısından önem taşıdığı belirtildi.

Günün Diğer Haberleri