Adıyaman, adıyamanhaber, adıyamanhaberleri, adıyaman, acıyaman, haber, haberler, nemrut dağı, perre antik kenti, haber adıyaman, tarih, doğa, adıyamanhaberleri, medya,
Advert

Uygur Kardeşler, Ağustos Fuarı'nda izleyicilere neşeli anlar yaşattı

KAHRAMANMARAŞ (PHA) - Gülbahar SÜNGÜ- Geleneksel Türk mizahının önde gelen isimleri Süheyl ve Behzat Uygur, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin oluşturduğu Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı'nda sahne aldı. Kardeşlerin sunumuyla tekrar hayat bulan klasik program "Şahane Pazar", hayata nostaljik ve keyifli anlar yaşattı.

Haberler - 20-08-2024 11:13

Açıldığı gün bu yana yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırlayan Ağustos Fuarı, ünlü isimlerin katılımıyla düzenlenen etkinliklerle hız kesmeden devam ediyor. Bu yetenek, Süheyl ve Behzat Uygur tekniklerinin sunumuyla fuar alanı neşe doldu. Kahramanmaraş Fuar Merkezi (KAFUM) alanında gerçekleşen gösteride Uygur kardeşler, sıcak ve samimi sunumlarıyla birlikte büyüleyici bir gece yaşattı.
Programda, geçmişteki süreçte dek yapılan hafızaya kazınmış skeçlerin yanı sıra, güncel espriler ve yürütülenin de dahil edilen interaktif bölümleri yer aldı. Uygur kardeşler, geleneksel mizahı modern dokunuşlarla harmanlayarak izleyicileri hem güldürdü hem de düşündürdü.
Etkinlik sonrasında fuar alanında katılanlar, yüzlerde gülümsemeyle bu anılar yaşadıkları için mutluluklarını dile getirdi ve bu güzel etkinliği düzenleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel'e teşekkür etti. Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, 25 Ağustos Pazar günü yeniden KAFUM'da yeniden birleştirilecek.

 

Kaynak : PHA

Günün Diğer Haberleri