Geleneksel kirvelik bağlarının önemine dikkat çekilen törene, Adıyaman ve bölgeden çok sayıda önemli isim katıldı. Yayımlanan mesajda AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelleş, Adıyaman Baro Başkanı Bilal Doğan, 22. ve 23. Dönem Milletvekili ve ADVAK Başkanı Şevket Gürsoy, Adıyaman Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Burak Binzet ve Ufuk Bayır, ATSO Başkanı Mehmet Torunoğlu, ATSO Meclis Başkanı A. Gani Bereket, Adıyaman İl Turizm Müdürü Mehmet Yelken ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fatih Olgun'a katılımlarından ötürü şükran sunuldu.
Sivil toplum ve iş dünyasını bir araya getiren törenin ardından Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk, Geçmiş Dönem Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Geçmiş Dönem Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Aziz Çelik, Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Kadir Çelenk, Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Osman Aydın, Adıyaman Emlakçılar Derneği Başkanı Hakan Danış, Adıyaman Basın Kartı Sahipleri Derneği Başkanı Murat Çeliker, Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynal Abidin Kıymaz’ın isimleri de teşekkür listesinde yer aldı.
Kirvelik Geleneği Yaşatıldı
Torunlarının bu mutlu gününde geleneksel kirvelik bağını sürdüren isimlere özel olarak teşekkür eden Arslan; Hıfzı Gürsoy, Prof. Dr. Mustafa Gündüz, Gani Gürsoy, Göksel Gürsoy, H. Hicri Gürsoy, Mehmet Gürsoy, Mustafa Gürsoy, Asil Ali Arslan, Aslan Arslan, Renas Dara Çelik, Rodin Eren Arslan, Ali Kemal Arslan ve Kemal Baransel Arslan’a şükranlarını belirtti.
Kemal Arslan, mesajını bizzat katılan, telgraf ve çiçek göndererek bu özel güne ortak olan tüm akraba, dost ve hemşehrilerine sevgi ve saygılarını sunarak noktaladı.
Haber: Yılmaz Çoban