Sincik Seçim koordinasyon merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Aydın, onların sorunlarını dinledi, projeleri konusunda bilgiler verdi.

Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Sincik halkına hitap ederek, yapacaklarını projeleri anlattı. Başkan Korkut “Sayın Cumhurbaşkanımız ilçemizi ziyaret etti ve halkımızdan oy istedi. Bize de bu yükü yükledi. Bizde oylarınıza talibiz. İnşallah el birliği ve gönül birliğiyle 31 Mart’ta da biz zafer elde edip kalan hizmetlerimizi inşallah en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

“SİNCİK GÖNLÜMÜZÜN TAM ORTA YERİNDEDİR”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’da bugüne kadar Sincik ilçesine yapılan yatırımlar konusunda bilgiler vererek, yerel seçimlerde Sincik ilçesine güvendiğini açıkladı.

Aydın “Sincik ve köylerine yapılan hizmetlerimiz dün nasılda bugünde devam edecektir. Sincik bizim gönlümüzün tam orta yerindedir. Sincik ilçemizi çok seviyorum. Türkiye’ye örnek bir ilçedir. Şampiyon ilçemizdir. Her fırsatta koşar adım geliyoruz. Her daim hizmeti hak ediyordur. Bu güzel ilçemizde çok güzel birlik ve bütünlüğü sağlamıştır. Hizmette sınır olmayacaktır. Bizde Sincik halkının taleplerini geri çevirmeyeceğiz. Onların dualarını her daim alıyoruz. Sincik ilçemize Sayın Cumhurbaşkanımız iki kez geldi. Bütün Türkiye’nin bildiği ve tanıdığı bir ilçemizdir. Sincik ilçemizi köy köy bilirim. Biz her daim Sincik halkımıza ulaştık ve sorunları çözme adına her daim çalıştık. Sincik için yeni yol projemize başlıyoruz.  Sincik Malatya yol ağını Karayolları ağına verdik. Çok yakında projeler ilana çıkacak. Allah hepinizden razı olsun. GAP’tan 70 milyon TL kaynak sağladık. Bütün problemleri bilerek çözüyoruz. Yeterek ki huzur ve birlik bozulmasın.” Şeklinde konuştu.

 

YATIRIMLARI İNCELEDİ

Aydın, Sincik’ta Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve İl Özel İdare ortaklığı ile yapılan 164 deprem konutunun projesi ve TOKİ konutlarının son durumu ile ilgili bilgi alarak inşaat sahasında incelemelerde bulundu. Aynı zamanda konteyner kentte ikamet eden vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti.