Kahramanmaraş'a bağlı Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, hakkındaki iddialara ve suçlamalara düzenlediği geniş kapsamlı basın toplantısı ile cevap verdi.

Tuhal ŞAHBAZLI
Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, nisan ayı meclis toplantısı sonrasında yaşanan ve İYİ Parti ile CHP’nin gündeme taşıdığı iddialara açıklıkla yanıtladı.

Özel bir tesiste basın toplantısı düzenleyen Başkan Gürbüz, ihalelerdeki yolsuzluk iddiaları, şeker alımı, şeker fabrikasına verilen kireç taşı ve bisiklet yolu için alınan boya başta olmak üzere gündemi işgal eden maddeleri, kafalarda hiçbir soru işareti kalmayacak şekilde faturaları ve resmi evrakları ile anlattı.

ELBİSTAN BÖYLE BİR MUHALEFETİ HAK ETMİYOR

Konuşmasında muhalefeti yaylım ateşine tutan Başkan Gürbüz, vatandaşların gönlüne şüphe tohumları ekilmeye çalışıldığını anlatarak, “Siz bu iftiraları atarken milletin yüzüne nasıl bakacaksınız. İnsanların onuruna kastetmek bu kadar kolay mı? Milletin gönlünü bulandırırken, seçilmiş insanları töhmet altında bırakırken devletin kurumlarını itibarsızlaştırmaya çalışırken milletin yüzüne nasıl bakacaksınız. Birilerinin kendi küçük hesapları için bir takım yalan ve iftiralarla gündemi meşgul ederek vatandaşlarımın gönlüne şüphe tohumları ekmeye çalıştıklarını gördüm. Elbistan, böyle bir muhalefet anlayışını hiç hak etmiyor. Elbistan Belediyesi olarak bize atılan iddiaların ve iftiraların boyutu 128 milyar dolar nerede yalanının da üstüne çıktı. Bu iddiaların hepsinin altına kalacaklar” dedi.

SAHTE İMZA OLAYI
YORUMLAR