Adıyaman halkının iyi insanlarına sesleniyorum diyen Salıcı, Adıyaman seçimlerini değerlendirdi. 

Salıcı "Dün ülkemizde gerçekleşen seçimle birlikte Adıyaman halkı torpile, liyakatsizliğe, ayrımcılığa hayır; adalet, değişim ve umuda evet dedi. Kibre ve egoya hayır; samimiyete ve sevgiye evet dedi.

5.sıradan seçilemeyen milletvekili adayını “hadi gel bari seni belediye başkanı yapalım” diyen zihniyete bir ders verdi sandıkta Adıyaman halkı. Bu bir irade patlamasıdır.

Halkın iradesi güçlüdür, halk her şeyi görür, bilir ve tartar. Dünden beri il dışından yüzlerce telefon aldım, hepsi ama hepsi Adıyaman’ın ilkeli ve cesur duruşundan gururla bahsetti. Bugün kime “nasılsın?” diye sorsam “çok iyiyim” cevabını aldım. Halkın nefes aldığını hissettim. Bu gurur bizlere yeter. Ama sorumluluk tabi ki artıyor. Bu sonuçları doğru okumak lazım, kibre değil yeni bir hukuk ve insaf toplumuna çağrı olduğunu unutmamalıyız. Seçmenin protestosunu ve tepkisini iyi okumamız gerekiyor.

Bizim için dünden farklı olan tek bir şey var. O da dün olduğu gibi kimseyi ötekileştirmeden daha çok çalışmak, daha fazla üretmek olmalı.

Adıyaman halkının iyi insanlara ihtiyacı var. Buradan o iyi insanlara sesleniyorum. Artık sorumluluk alma vakti, gelin iyiliği organize edelim. İnanın hiçbir güç, organize iyiliğin ve sevginin önünde duramayacak, kazanan Adıyaman olacaktır.

Çok çalıştık, çok emek verdik. Teşekkürler Adıyaman"

Hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum.